Overslaan naar content

HR Officer Opleiding & Ontwikkeling

Op locatie
 • Schiphol, Noord-Holland, Nederland
HR

Functieomschrijving

Ben jij een gepassioneerde professional die gelooft in de kracht van groei en ontwikkeling? Heb je een talent voor het coördineren van opleidingen en het stimuleren van medewerkers om het beste uit zichzelf te halen? Dan is deze functie bij de Bos Academy jou op het lijf geschreven!


Als HR Officer Opleiding & Ontwikkeling bij Bos Logistics sta jij aan het roer van ons innovatieve opleidingsprogramma, de Bos Academy. Jouw missie? Het ontketenen van het volledige potentieel van onze medewerkers door hen te ondersteunen bij het behalen van certificaten en het volgen van relevante cursussen.


Wat ga je doen?

 • Coördineren van opleidingen en cursussen
  Je bent de spin in het web als het gaat om het plannen en organiseren van opleidingstrajecten. Van het vaststellen van de benodigde certificaten tot het regelen van de juiste cursussen, jij zorgt ervoor dat onze medewerkers op het juiste pad blijven.
 • Persoonlijke ontwikkeling stimuleren
  Naast de verplichte opleidingen, ben jij de drijvende kracht achter het ontwikkelen van het talent van onze medewerkers. Je luistert naar hun ambities en helpt hen bij het vinden van de juiste leertrajecten om deze te realiseren.
 • Aanspreekpunt voor de organisatie
  Als onderdeel van ons HR-team ben jij het eerste aanspreekpunt voor al onze medewerkers. Van vragen over opleidingen tot het oplossen van problemen, jij staat altijd voor hen klaar.
 • Sparringpartner en procesverbeteraar
  Samen met je collega's op de afdeling werk je aan het bedenken en verbeteren van werkprocessen. Je brengt frisse ideeën in en draagt bij aan een cultuur van continu leren en verbeteren.

Vereisten

Wat breng je mee?

 • Een passie voor talentontwikkeling en een drive om anderen te helpen groeien.
 • Uitstekende organisatorische vaardigheden en een oog voor detail.
 • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden.
 • Een proactieve houding en de bereidheid om uitdagingen aan te gaan en oplossingen te vinden.


Wat heb je nodig?
Wat maakt jou geschikt voor deze baan? Allereerst is het belangrijk dat je een proactieve en leergierige collega bent. Je maakt je nieuwe kennis snel eigen en kunt mensen meenemen in je enthousiasme. Het is een groot voordeel als je ervaring hebt met AFAS, maar dit is niet vereist. Daarnaast vragen wij dat je:


 • Fulltime beschikbaar bent.
 • HBO werk- en denkniveau hebt.
 • Ervaring hebt op een HR- of opleidingsafdeling.
 • Flexibel en stressbestendig bent.
 • Je beschikt over een VOG.


Wat bieden wij?

Bij ons vind je een uitdagende functie binnen een groeiende organisatie die voortdurend in ontwikkeling is. Hier krijg je de ruimte en vrijheid om jouw talenten te laten zien en processen naar eigen inzicht in te richten. Onze informele werksfeer en de passie van onze medewerkers voor logistiek creëren een inspirerende omgeving waarin jij kunt gedijen.


Daarnaast bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • 24 tot 28 vakantiedagen per jaar, conform de cao, afhankelijk van leeftijd, en 3,5 ATV-dagen per jaar.
 • Een salaris dat voldoet aan de cao Beroepsgoederenvervoer.
 • Een laptop en mobiele telefoon van de zaak.
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling.


Over Bos Logisics

Wij zijn Bos Logistics, dé autoriteit op het gebied van transport en afhandeling van lucht- en zeevracht. Met een trotse geschiedenis van vele jaren zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerde speler met meer dan 500 toegewijde medewerkers. Onze uitgebreide dienstverlening omvat alles van import en export tot vervoer, warehousing, on-airport services, douaneformaliteiten en bevoorrading van zeeschepen. Onze thuisbasis bevindt zich op Schiphol, met nevenvestigingen in Rotterdam en op Brussels Airport.


Binnen ons bedrijf maak je deel uit van het HR-team, een dynamische afdeling die bestaat uit een HR Manager, HR Business Partner en drie HR Officers, samen met één trainer - jouw directe collega. Met jouw toetreding tot ons team krijg je de kans om te werken in een stimulerende omgeving waar jouw talent en passie voor HR volop tot bloei kunnen komen. We kijken ernaar uit om samen met jou de volgende fase van ons succesverhaal te schrijven.


Solliciteren?

Klinkt dit als jouw ideale baan? Solliciteer dan nu en help ons bij het bouwen aan een toekomst waarin elk talent tot bloei kan komen! Mail jouw sollicitatie mét CV naar werken@boslogistics.eu

of