Skip to content

Chauffeur CE

Nederland, Noord-Holland, Schiphol€ 2.100 - € 2.900 per maandChauffeurs

Functieomschrijving

Bij Bos Logistics stap je in een familiebedrijf met 60 jaar ervaring in transport en afhandeling van lucht- en zeevracht. Samen met ruim 400 medewerkers bieden wij vanuit 3 vestigingen in Nederland & België een uitgebreide dienstverlening op het gebied van import en export zoals: vervoer, warehousing, on-airport services, douaneformaliteiten en zeeschepenbevoorradingen.


Veel onderweg zijn en lekker op jezelf zijn is wat deze functie omschrijft!


Als route chauffeur zorg jij ervoor dat alle orders op tijd bij de relaties van Bos zijn.

In de ochtend begin je met een bakje koffie, je wagen is 9 van de 10 keer al geladen. Hierna meld je je bij de chauffeurs balie en haal je je sleutels en papieren op. Je loopt even een rondje om je wagen en checkt even of je alle orders en papieren bij je hebt! Alles op zak? Lets go!

Eenmaal bij de eerste klant kom je binnen en krijg je nog lekker een bakje koffie aangeboden, je lost je orders en gaat door naar de volgende klant.

Zodra jij al je orders hebt uitgezet bel je met te planning om te melden dat je klaar bent. De planning gaat hierna voor jouw nieuwe orders verzamelen die je weer gaat ophalen.

Na het ophalen van je orders kom je terug op de standplaats en zet je je wagen aan het dock neer. Je levert netjes je sleutels in en kunt heerlijk naar huis!Vereisten

Wat wij jou bieden

Naast een onwijs leuke nieuwe baan met veel kilometers bieden wij jou ook nog is een heel mooi salaris conform de CAO beroepsgoederenvervoer.

Uiteraard gaat dit gepaard met een mooie pensioenregeling en de bijbehorende reiskosten.

Ook krijg je super leuke trainingen die je kan volgen in onze eigen Bos Academy om zo jouw kennis te verbreden! (Klein geheimpje: Groeien is altijd mogelijk bij Bos!)

Naast het zien van je progressie in je werk ga je ook de toekomst zien van een vast contract!


Wat wij jou vragen

Om deze onwijs leuke routes te kunnen rijden dien je in het bezit te zijn van een CE rijbewijs.

Het spreken van Nederlands en Engels is enorm handig! We zijn een heel divers bedrijf en willen graag met iedereen een goede en fijne communicatie neer zetten!

Samen vragen we een VGB aan en regelen we de documentatie om voor jou een contract op te zetten!


Wij zijn mega geïnteresseerd in jou! Wij hopen jij ook in ons. Mocht je toch wat meer informatie willen hebben over de vacature kun je uiteraard contact met ons opnemen!

Uiteraard zullen wij jou zodra je solliciteert binnen 1 werkdag al bellen!

Wij zorgen dat de koffie klaar staat! Wanneer zien we je?

of