Skip to content

Recruiter

Nederland, Noord-Holland, Schiphol€ 2.300 - € 2.850 per monthPersoneelszaken

Functieomschrijving

Wil jij het gehele recruitment proces van A tot Z beheren en zoek je een baan in een dynamische werkomgeving? Lees dan snel verder!

Jouw rol:
Jij zorgt ervoor dat we genoeg chauffeurs hebben om de vrachtwagens te laten rijden, dat we voldoende logistiek medewerkers hebben om alle vracht af te handelen en dat onze kantoren gevuld zijn met de grootste talenten!
Op dagelijkse basis houd jij je bezig met het beheren van de vacatures; je plaatst deze op de verschillende wervingskanalen en houdt zicht op de sollicitaties en kandidaten die binnenkomen. Jij bent verantwoordelijk voor de selectie van de kandidaten, maar ook voor het inplannen en het voeren van de sollicitatiegesprekken. Je werkt nauw samen met de personeelsadministratie, zodat de startdatum en indiensttreding op de juiste manier afgestemd wordt. Je bent het eerste aanspreekpunt vanuit onze organisatie en daarmee dus direct ons visitekaartje.

Je wordt tevens het aanspreekpunt voor de uitzendbureaus, scholen en andere partners waar we mee samen werken. De in- en uitdiensttreding van uitzendkrachten coördineer jij en je verzorgt de administratie voor deze medewerkers. Ook valt het beheren van onze social media accounts onder jouw takenpakket.

Vereisten

Je bent een match als:
Je bent een enthousiaste, leergierige collega. Je kunt goed zelfstandig werken en bent accuraat en punctueel. Daarnaast is het belangrijk dat jij:

- Je een MBO+/HBO werk- en denkniveau hebt;

- Je een flexibele, stressbestendige teamplayer bent die initiatief toont, zelfstandig aan de slag kan en van aanpakken weet.

- Fulltime beschikbaar bent (36 uur is bespreekbaar);

- Ervaring hebt met werving & selectie of een soortgelijke functie;
- Goed kunt netwerken om bij de juiste personen te komen

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een team waar collegialiteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. We bieden een fijne werkomgeving, waarin jij volop de ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij:

- 24 tot 28 vakantiedagen per jaar (conform cao, afhankelijk van leeftijd);

- 3,5 ATV-dagen per jaar;

- Salaris €2300 - €2850 per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;

- Een keer per jaar 8% vakantiegeld;

- Laptop van de zaak en telefoon;

- Reiskostenvergoeding en pensioenopbouw;

- Leer en doorgroeimogelijkheden;

- Een informele werksfeer, hechte team en lekkere koffie op kantoor.

Startdatum: 1 november


Over ons
Bij Bos Logistics stap je in een familiebedrijf met 60 jaar ervaring in transport en afhandeling van lucht- en zeevracht. Samen met ruim 400 medewerkers bieden wij vanuit 3 vestigingen in Nederland & België een uitgebreide dienstverlening op het gebied van import en export zoals: vervoer, warehousing, on-airport services, douaneformaliteiten en zeeschepenbevoorradingen.

Meer informatie

Krijg je al kriebels om jezelf aan te sluiten bij ons bedrijf? Wij in elk geval om jou te ontmoeten! We zullen zo snel mogelijk reageren op je en streven ernaar om je binnen 1 werkdag te bellen.

Tot snel!

Contactpersoon:

Bernice Kapata
HR Officer Werving & Selectie
+31682396278

of