Skip to content

Planner

Nederland, Noord-Holland, Schiphol€ 2.400 - € 3.100 per monthC-Sum/Planning

Functieomschrijving

Bij Bos Logistics stap je in een familiebedrijf met 60 jaar ervaring in transport en afhandeling van lucht- en zeevracht. Samen met ruim 400 medewerkers bieden wij vanuit 3 vestigingen in Nederland & België een uitgebreide dienstverlening op het gebied van import en export zoals: vervoer, warehousing, on-airport services, douaneformaliteiten en zeeschepenbevoorradingen

Om 15:00 kom je binnen en pak je een bakje koffie, hier geniet je enorm van met het mooie uitzicht over de verlichte landingsbanen. Je computer staat aan, je hebt de overdracht met je collega’s doorgenomen en bent helemaal opgestart! .

Jouw werkzaamheden

Als administratief planner in de avond ben jij verantwoordelijk voor de operationele transport activiteiten. Jij zorgt voor oplossingen bij problemen in de ritten van de chauffeurs.. Past een vracht niet in de auto dan is het aan jouw om een oplossing te bedenken. Komt een chauffeur te laat? Of meldt hij zich ziek, dan is het aan jouw om te regelen dat er een vervanger komt en de klant is geïnformeerd. Maar welke chauffeur ga je daar voor inzetten? Kopje koffie bijschenken en puzzelen maar!

Hiernaast houd je natuurlijk ook contact met onze relaties. Je zorgt ervoor dat ze zo goed mogelijk op de hoogte zijn van hun order!

Uiteraard denk je mee met het team om er voor te zorgen dat elke dag soepel kan verlopen. Maar maak je geen zorgen want we leren je alles. Naast persoonlijke begeleiding krijg je namelijk ook nog genoeg kennis aangeboden vanuit onze Bos Academy.

Vereisten

Wat we jou bieden!

Naast jouw slimme en oplossende werkzaamheden krijg jij natuurlijk een mooi bijpassend salaris volgende de CAO Beroepsgoederenvervoer.

Je krijgt van ons altijd uitzicht op de mooie lichtgevende landingsbanen recht voor ons kantoor, maar ook krijg je van ons uitzicht op een vast contract!

Hierbij natuurlijk ook een pensioenregeling en de bijbehorende reiskosten.

En niet te vergeten een mooie nachtelijke baan met veel diversiteit!

Wat vragen we van jou?

Ervaring is zeker niet nodig! We zijn namelijk bereid om je alles te leren, zolang jij maar wilt leren! Enthousiasme, gedrevenheid en gezelligheid is wat we van je verwachten. Wel is het enorm handig als je al eventjes bekend bent in de logistiek!

Ook is het erg handig als je topografisch ingesteld bent!

Nederlands en Engels zijn wel erg belangrijk, je zal namelijk ook zeker met internationale relaties te maken hebben.

Jij bent iemand die de draad niet snel kwijt raakt, je werkt secuur en efficiënt! Uiteraard kun je de draad wel is kwijt zijn… dan verwachten we wel van je dat je de knoopjes en draadjes weer netjes uit elkaar haalt!

Meer informatie

Wil je nou meer informatie? Of denk je dat dit jouw nieuwe baan is? Wij kunnen in elk geval niet wachten tot we je spreken!

Neem jij je gezelligheid mee? Zorgen wij dat de koffie klaar staat!

We zullen binnen 1 werkdag contact met je opnemen.

of