Overslaan naar content

On Air Transportplanner

Op locatie
  • Schiphol, Noord-Holland, Nederland
€ 2.500 - € 2.800 per maandPlanning

Functieomschrijving

Ben jij opzoek naar een gevarieerde baan als planner op Schiphol? Sta jij dag en nacht klaar om complexe uitdagingen op te lossen? Haal jij plezier uit het aansturen van chauffeurs en het optimaal inzetten orders en de bijbehorende routes? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen?

Als OAT planner ben jij verantwoordelijk voor de planning van onze transport activiteiten op Schiphol. Jij zorgt voor de planning van de ritten en bij uitdagingen zoek je naar een passende oplossing. Je hebt contact met klanten over de voortgang van de transporten. In teamverband werk je samen aan het verbeteren van onze service, je input wordt zeer gewaardeerd. Naast persoonlijke begeleiding en een inwerktraject, heb je ook mogelijkheden om je verder door te ontwikkelen en met ons mee te groeien.

Wij werken in een 24 uursrooster, ‘s nacht werken hoort er dus bij, net als in de weekenden.


Wat we jou bieden!

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform cao beroepsgoederen vervoer.
  • Een mooie pensioenregeling en reiskosten.
  • Uitzicht op een vast dienstverband.
  • Uitdagende baan in een super leuk team en een groeiende werkgever!

Vereisten

Wat vragen we van jou?

  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed
  • Je weet goed prioriteiten te stellen, werkt secuur en houdt van uitdagingen
  • Je bent bereid om in wisseldiensten en weekenddiensten mee te werken, kortom inzetbaar via rooster 24/7.


Wie zijn wij?

Bij Bos Logistics stap je in een familiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in transport en afhandeling van lucht- en zeevracht. Samen met ruim 500 medewerkers bieden wij vanuit 3 locaties met meerdere vestigen in Nederland & België een uitgebreide dienstverlening op het gebied van import en export zoals: vervoer, warehousing, on-airport services.


Solliciteren:

Heb je interesse in deze uitdagende job? Dan komen wij graag met je in contact om dit te bespreken. Laat een CV achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

of