Skip to content

Magazijnmedewerker Schiphol

Nederland, Noord-Holland, Schiphol€ 2.200 - € 2.680 per monthLoods

Functieomschrijving

Werk jij graag in teamverband?

Kan jij goed zelfstandig en in teamverband werken en beschik je over een hands-on mentaliteit? Heb je ervaring (niet vereist) en zoek je een nieuwe uitdaging? Kom dan bij ons werken! Bij Bos Logistics Schiphol zijn we voor ons team namelijk op zoek naar meerdere Magazijnmedewerkers.

Over ons
Bij Bos Logistics stap je in een familiebedrijf met 60 jaar ervaring in transport en afhandeling van lucht- en zeevracht. Samen met ruim 400 medewerkers bieden wij vanuit 3 vestigingen in Nederland & België een uitgebreide dienstverlening op het gebied van import en export zoals: vervoer, warehousing, on-airport services, douaneformaliteiten en zeeschepenbevoorradingen.

Opstijgende en landende vliegtuigen, volle en lege vrachtwagens je ziet het allemaal bij Bos Logistics. Elke dag starten met een kopje koffie in je hand en uitzicht op de landingsbaan van Schiphol, dit met het ochtend zonnetje of misschien de mooie avond schemering.

Jouw werkzaamheden

Als Magazijnmedewerker Luchtvracht ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van zendingen. 

Ook controleer je binnenkomende goederen op schade. Daarnaast behoort het afbreken van vliegtuigplaten ook tot jouw takenpakket.

Verder verwerk je export- en import zendingen en zorg je voor verzending naar de klant of voor oplsag in de loods, zodat het klaarstaat voor een latere verzending.

Dit bieden wij jou!

Voor jouw harde werk willen we je natuurlijk ook een goed salaris aan bieden! We betalen conform Schaal C CAO beroepsgoederenvervoer.

Vanwege het 3-ploegensystematiek ontvang je een ploegentoeslag, weekendtoeslag en worden ook nog eens jouw overuren uitbetaald!

Naast het uitzicht op je zelf verbeteren, ontwikkelen en een flinke dosis gezelligheid geven we je ook een uitzicht naar een vast contract!

Ook zijn er doorgroei-mogelijkheden en doorstroom-mogelijkheden. Bijvoorbeeld een kosteloze opleiding om Vrachtwagenchauffeur te worden! Klinkt goed, toch?


Vereisten

Wat vragen we van jou?

Ons bedrijf is enorm divers, we werken met veel verschillende nationaliteiten. Het meenemen van een goed woord Engels en Nederlands is dus erg handig!

  • Ervaring in Airfreight Warehousing is mooi meegenomen maar niet vereist
  • Af en toe in de weekenden werken vind je niet erg
  • Je hebt een heftruckcertificaat of je wilt deze graag halen
  • Een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)
  • Geen bezwaar hebben tegen 3 ploegendiensten: 06:00 - 14:30, 14:00 - 22:30 en 22:00 - 06:30

Een beetje flexibiliteit en eigen vervoer is ook super handig i.v.m. de werktijden.
Het kan namelijk zo zijn dat je de ene dag ietsjes later thuis bent dan normaal.

Samen zullen wij nog een VGB aanvragen en alle documentatie regelen.

Meer informatie

Krijg je al kriebels om jezelf aan te sluiten bij ons bedrijf? Wij in elk geval om jou te ontmoeten! We zullen zo snel mogelijk reageren op je en streven ernaar om je binnen 1 werkdag te bellen.

Tot snel!

of