Skip to content

Magazijnmedewerker Rotterdam

Nederland, Zuid-Holland, Rotterdam€ 2.200 - € 2.680 per monthLoods

Functieomschrijving

Kan jij goed zelfstandig en in teamverband werken en beschik je over een hands-on mentaliteit? Heb je ervaring (niet vereist) en zoek je een nieuwe uitdaging? Kom dan bij ons werken! Bij Bos Logistics Rotterdam zijn we voor ons team namelijk op zoek naar meerdere Magazijnmedewerkers.

Over ons
Bij Bos Logistics stap je in een familiebedrijf met 60 jaar ervaring in transport en afhandeling van lucht- en zeevracht. Samen met ruim 400 medewerkers bieden wij vanuit 3 vestigingen in Nederland & België een uitgebreide dienstverlening op het gebied van import en export zoals: vervoer, warehousing, on-airport services, douaneformaliteiten en zeeschepenbevoorradingen.

Hoe ziet jouw dag als Magazijnmedewerker eruit?

Als Magazijnmedewerker Zeevracht ben je verantwoordelijk voor het tijdig laden en lossen van zeevracht conform de voorschrift. Ook controleer je inkomende vracht op schade en behandel je dit volgens de daarvoor bestemde procedures.

Naast laden, lossen en controleren is het ook jouw taak om ervoor te zorgen dat de containers correct worden verwerkt en zet je de goederen op een pallet. Vervolgens seal je ze zorgvuldig.

Verder valt het uitslaan van import en het klaarzetten van vracht voor de routes ook onder jouw takenpakket. Je geeft ten alle tijden een tijdige terugkoppeling via de laadlijst/loslijst en of uitslag/inslag aan de desbetreffende afdeling.

Dit bieden wij jou!

Voor jouw harde werk willen we je natuurlijk ook een goed salaris aan bieden! We betalen conform Schaal C CAO beroepsgoederenvervoer.

Vanwege het 2-ploegensystematiek ontvang je een ploegentoeslag, weekendtoeslag (zaterdag 150% en zondag 200%) en worden ook nog eens jouw overuren uitbetaald!

Naast het uitzicht op je zelf verbeteren, ontwikkelen en een flinke dosis gezelligheid geven we je ook een uitzicht naar een vast contract!

Ook zijn er doorgroei-mogelijkheden en doorstroom-mogelijkheden. Bijvoorbeeld een kosteloze opleiding om Vrachtwagenchauffeur te worden! Klinkt goed, toch?

Vereisten

Wat heb je nodig?

Wat vragen we van jou?

Ons bedrijf is enorm divers, we werken met veel verschillende nationaliteiten. Het meenemen van een goed woord Engels en Nederlands is dus erg handig!

  • Ervaring in Seafreight Warehousing is mooi meegenomen maar niet vereist
  • Af en toe in de weekenden werken vind je niet erg
  • Je hebt een heftruckcertificaat of je wilt deze graag halen
  • Geen bezwaar hebben tegen 2 ploegendiensten: 07:00 - 16:00 en 18:00 - 02:00

Een beetje flexibiliteit en eigen vervoer is ook super handig i.v.m. de werktijden.
Het kan namelijk zo zijn dat je de ene dag ietsjes later thuis bent dan normaal.

Meer informatie

Krijg je al kriebels om jezelf aan te sluiten bij ons bedrijf? Wij in elk geval om jou te ontmoeten! We zullen zo snel mogelijk reageren op je en streven ernaar om je binnen 1 werkdag te bellen.

Tot snel!

Contactpersoon:

Bernice Kapata
HR Officer Werving & Selectie
+31682396278


of