Skip to content

Chauffeur C

Nederland, Noord-Holland, Schiphol€ 2.100 - € 2.600 per maandChauffeurs

Functieomschrijving

Altijd al willen rijden door Nederland met zo’n grote wagen van wel 19 meter lang? Dan zit je bij ons op de goeie route! Bos Logistics is op zoek naar echte kilometer vreters die graag hun CE-rijbewijs willen halen en hun kennis binnen de luchtvracht willen verbreden.


Over Bos Logistics

Bij Bos Logistics stap je in een familiebedrijf met 60 jaar ervaring in transport en afhandeling van lucht- en zeevracht. Samen met ruim 400 medewerkers bieden wij vanuit 3 vestigingen in Nederland & België een uitgebreide dienstverlening op het gebied van import en export zoals: vervoer, warehousing, on-airport services, douaneformaliteiten en zeeschepenbevoorradingen.

Opstijgende en landende vliegtuigen, volle en lege vrachtwagens je ziet het allemaal bij Bos Logistics. Elke dag starten met een kopje koffie in je hand en uitzicht op de landingsbaan van Schiphol, dit met het ochtendzonnetje of de mooie avond schemering.


Wat ga je doen?

Als eerste kom je gezellig langs voor een goeie kop koffie en een kennismaking met onze Recruiter en Hiring Manager. In dit gesprek zullen we je alle ins & outs vertellen over het echte werk als CE-chauffeur bij Bos Logistics.

Hierna zullen we een testrit met je doen om te kijken hoe jouw rijvaardigheid is, denk hierbij aan je kennis over verkeersborden, je plek op de weg en je kijk gedrag. (Dit doen we op de bakwagen)

Hierna zul je snel starten met een onwijs leuke introductie waar je over Bos komt te weten, we gaan je inlichten over onze huisregels en kwaliteitsrichtlijnen. Maar ook zullen we je nog een extra stukje kennis meegeven over onze boordcomputer, tachograaf, wagens en collega’s.

Na deze dag zul je 4 dagen mee rijden op de vrachtwagen met één van onze mentor chauffeurs om het werk te leren, deze week sluiten we af met een (positieve)-evaluatie.

De maandag er op kun je gelijk starten met de lessen als CE-chauffeur! Binnen 2 weken heb jij je CE-rijbewijs op zak en kun je starten als een officiële Bos chauffeur!


Vereisten

Wat we jou bieden:

  • Een onwijs leuke kans om de E achter je C te behalen;
  • Kennis in luchtvracht gecombineerd met leerzame cursussen zoals je ADR, MLV, BML en andere trainingen;
  • Een salaris op basis van de CAO, je salaris groeit mee met je ervaring;
  • Een onwijs leuke werkgever die keihard groeit en haar personeel hier in mee neemt!


Wat doet een chauffeur bij Bos?

Een route chauffeur bij Bos zorgt ervoor dat alle orders op tijd bij de klanten bezorgd en/of opgehaald worden. Dit doe je uiteraard met ondersteuning van de planning die voor elke chauffeur elke dag een mooie rit samen stelt.

Je begint tussen 05:00 en 09:00 en komt bij ongeveer 8 – 12 adressen per dag. Het kan soms zijn dat je even moet wachten bij een klant, dit doe je in goed overleg met de planning. Gelukkig kun je bij elke klant wel een lekker bakje koffie scoren!

Geen één dag is hetzelfde, we hebben de mooiste routes door heel Nederland. Zit je wel de volgende dag op dezelfde route? Dan zul je alsnog bij andere klanten terecht komen. Zo heb je altijd afwisseling!


Wat we van jou vragen:

Het meenemen van je rijbewijs C + Code 95 is erg handig, zonder dit kun je namelijk ook geen CE-rijbewijs behalen;

Een goed woord Nederlands of Engels is erg handig binnen ons multiculturele bedrijf;

Samen doen we de aanvraag voor een VOG en VGB;

Flexibiliteit waarderen we en is erg handig in het werk als chauffeur.


Meer informatie

Zie je jezelf al gaan op onze wagens? Solliciteer dan super snel, we hebben namelijk maar een bepaald aantal plekken!

Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiter Kim, zei kan je van alle informatie voorzien die je nodig hebt.

of