Skip to content

Chauffeur Brussel

België, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Brussel€ 2.300 - € 2.800 per maandChauffeurs Brussel

Functieomschrijving


Bij Bos Logistics stap je in een familiebedrijf met 60 jaar ervaring in transport en afhandeling van lucht- en zeevracht. Samen met ruim 400 medewerkers bieden wij vanuit 3 vestigingen in Nederland & België een uitgebreide dienstverlening op het gebied van import en export zoals: vervoer, warehousing, on-airport services, douaneformaliteiten en zeeschepenbevoorradingen.

Opstijgende en landende vliegtuigen, volle en lege vrachtwagens je ziet het allemaal bij Bos Logistics. Elke dag starten met een kopje koffie in je hand en uitzicht op de landingsbaan van Schiphol, dit met het ochtend zonnetje of misschien de mooie avond schemering.


Jouw werkzaamheden

Als CE Chauffeur Luchtvracht ga je op stap met onze mooie vrachtwagens. Tijdens je rit maak je gebruik van de nieuwste boordcomputers om in contact te blijven met de planning en onze klanten, zodat je hen op de hoogte kunt houden van jouw rit. Bij het laden en lossen let je goed op de beveiligingseisen die horen bij het vervoeren van luchtvracht. Je houdt de benodigde administratie netjes en nauwkeurig bij.

Onze planning zal er elke dag weer voor zorgen dat jij op weg gaat met een strakke planning. Zo weet je elke dag goed waar je aan toe bent!

Het is enorm belangrijk dat je elke dag een lach op je gezicht draagt! Jij bent tenslotte het visite kaartje van ons bedrijf.

(Wij zorgen voor die lach op je gezicht, wij zijn namelijk het leukste bedrijf!)


Dit bieden wij jou!

Zoals al vertelt ben je van harte welkom in onze Bos Academy om je kennis te verbreden, dit bieden we aan om ons bedrijf groeiende te houden en jouw kwaliteiten elke keer weer up to date te houden.

Voor jouw harde werk willen we je natuurlijk ook een goed salaris aan bieden! We betalen conform de CAO Beroepsgoederenvervoer. Ook krijg je een weekendtoeslag zaterdag (150%) en zondag (200%) + reiskostenvergoeding.

Naast het uitzicht op je zelf verbeteren, ontwikkelen en een flinke dosis gezelligheid geven we je ook een uitzicht naar een vast contract!


Vereisten


Wat vragen we van jou?

Ons bedrijf is enorm divers, we werken met veel verschillende mensen. Het meenemen van een goed woord Engels en Nederlands is dus erg handig!

Het meenemen van een CE rijbewijs is natuurlijk ook super handig.

Een beetje flexibiliteit is ook super handig! Het kan namelijk zo zijn dat je de ene dag ietsjes later thuis bent dan normaal.

Samen zullen wij nog een VGB aanvragen en alle documentatie regelen.


Meer informatie

Krijg je al kriebels om jezelf aan te sluiten bij ons bedrijf? Wij in elk geval om jou te ontmoeten! We zullen zo snel mogelijk reageren op je en streven ernaar om je binnen 1 werkdag te bellen.

Kom je langs voor een kopje koffie?


of