Skip to content

Chauffeur

Nederland, Noord-Holland, SchipholChauffeurs

Functieomschrijving

Bij Bos Logistics stap je in een familiebedrijf met 60 jaar ervaring in transport en afhandeling van lucht- en zeevracht. Samen met ruim 400 medewerkers bieden wij vanuit 3 vestigingen in Nederland & België een uitgebreide dienstverlening op het gebied van import en export zoals: vervoer, warehousing, on-airport services, douaneformaliteiten en zeeschepenbevoorradingen.

Mooie vrachtwagens, de nieuwste boordcomputers, de leukste collega’s en de fijnste werkzaamheden kun je vinden bij Bos Logistics!

Jouw werkzaamheden

Als chauffeur van Bos Logistics ga jij met een glimlach de weg op om onze luchtvracht op de juiste tijden af te leveren bij onze relaties, jij bent tenslotte het visite kaartje van ons bedrijf! Deze weg bewandel je met de hulp van je collega’s die er elke dag voor zorgen dat er een strakke planning klaar staat. Zo weet jij ten alle tijden goed wat er van je verwacht word en wat jou werkzaamheden voor de dag zijn.

Zoals boven vernoemt werken wij met de mooiste vrachtwagens en de nieuwste boordcomputers. Het gebruik van deze computers word je tijdens je één daagse opleiding op de Bos Academy volledig geleerd. Zo ga jij goed voorbereid op stap en kun jij je eerste werkdag goed geïnformeerd aan gaan!

We weten zeker dat je het naar je zin gaat hebben!

Vereisten

Wat heb je nodig?

Een C of CE rijbewijs met Code 95!

Het spreken van Nederlands en Engels is enorm handig. We zijn een heel divers bedrijf en willen graag met iedereen een goede en fijne communicatie neer zetten!

Een ADR of bereid om deze te behalen

Samen vragen we een VGB aan en regelen we de documentatie om voor jou een contract op te zetten.

Wat wij jou bieden

Naast een onwijs leuke nieuwe baan bieden wij jou ook nog is een heel mooi salaris conform de CAO beroepsgoederenvervoer.

Uiteraard gaat dit gepaard met een mooie pensioenregeling en de bijbehorende reiskosten.

Ook krijg je super leuke trainingen die je kan volgen in onze eigen Bos Academy om zo jouw kennis te verbreden! (Klein geheimpje: Groeien is altijd mogelijk bij Bos!)

Ook bieden we je de kans aan om van je C rijbewijs een CE rijbewijs te maken! 

Naast het zien van je progressie in je werk ga je ook de toekomst zien van een vast contract!

Meer informatie

Wij zijn mega geïnteresseerd in jou! Wij hopen jij ook in ons. Mocht je toch wat meer informatie willen hebben over de vacature kun je uiteraard contact met ons opnemen!


Uiteraard zullen wij jou zodra je solliciteert binnen 1 werkdag al bellen!

of